Inchirieri Copiatoare Color

Serviciul de inchiriere copiatoare color oferit de Romarnia se refera atat la echipamente ce au mai fost inchiriate cat si la echipamente noi.

 

Echipamente reinchiriate

Echipamente alb negru provenite din inchirieri anterioare, complet reconditionate

 

Echipamente noi

Echipamente noi ce pot fi accesorizate in functie de nevoile dumneavoastra

 

copiatoare ce au mai fost inchiriate, complet reconditionate, deja accesorizate si care mai pot suporta (in limita posibilitatilor) anumite upgrade-uri. Abonamentele de inchiriere ce au la baza echipamentele reinchiriate prezinta, in primul rand, avantajul pretului mai scazut.

 

copiatoare noi complet personalizabile in functie de nevoile dumneavoastra. Abonamentele de inchiriere ce au la baza echipamentele noi sunt avantajoase in cazul unei perioade de inchiriere mai mari, valoarea abonamentului de inchiriere diminuandu-se odata cu cresterea duratei contractului de inchiriere

 

 

Solutia de inchiriere copiatoare, imprimante si multifunctionale oferita de noi este un mix de echipamente si servicii, optim pentru desfasurarea activitatii dumneavoastra. Nu inchiriem doar echipamentul! Pornim prin a oferi consiliere in alegerea echipamentului optim pentru nevoile dumneavoastra de management al documentelor: copiere, printare, scanare, expediere faxuri, expedierea documentelor prin mail, evidenta tipariri per utilizator si altele. Gasim impreuna solutia adecvata. Apoi transportam, instalam si configuram echipamentul. Instruim personalul in ceea ce priveste modul de functionare al echipamentelor inchiriate. Si poate cel mai important, consumabilele si serviceul profesionist si prompt sunt si ele incluse in pachetul de inchiriere. Aveti toate acestea in pretul abonamentului!

 

Pentru mai multe detalii 

Va rugam sa ne contactati

Contact